A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Biografia :: Naim FrashëriJu lutemi të sigurohuni që biografia të jetë 100% e saktë.
Shkruani vitin kur ka ndodhur diçka dhe jo sa vjet ka që ka ndodhur.
Faleminderit për kohen tuaj.

Ditelindja: 25-05 -1846
Vendlindja: Frashër (Përmet)
Biografia: Nëse mungojnë, vendosni ditëlindjen dhe vendlindjen në fillimNë këtë hapësirë mund të shkruani komente shtesë ose mund të na sygjeroni profile zyrtare në rrjetet sociale.

(Mund të lihet bosh)