Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Netët E Klipit Shqiptar 6
Vila Toskana, TIRANE
Prezantuesit: Alert Celoaliaj & Silvi Skenderaj
TV/Radio: TVSH / Radio Tirana
Në 2007 një bashkpunim me TVSH, zhvilluar në Zipo Club, me prezantues Alert Celoaliaj, pedagog në Akademinë e Arteve dhe Silvi Skenderaj, Miss Shqiperia 2006. Nata finale zhvilluar në Vila Toskana.

Fitues: Klipi "Nënat Shqiptare" - Vagabondi, Erion Korini, Gjergji Jorgaqi
Produksioni Video MAX - Production


Nuk ka akoma asnjë votë

teksteshqip.com © 2007 - 2017