Pablo Neruda

Thënie nga Pablo Neruda

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Pablo Neruda

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mund t'i këpusin të gjitha lulet, por s'e ndalin dot pranverën.
   aforizma
  3
  419
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dua të bëj me ty atë që bën pranvera me qershiat.
   aforizma
  3
  408
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vetëm ai që dashuron pa shpresë e njeh dashurinë e vërtetë.
   aforizma
  2
  408
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk i ngjason më askujt që kur të dua.
   aforizma
  0
  407
 • 2021-02-08 14:34:41
  Poezia është një akt paqeje. Paqja përbën poetin ashtu si mielli bukën.
   aforizma
  0
  407
 • 2021-02-08 14:34:41
  Po nuk zbrite nga mali s'do të mund ta shijosh peizazhin.
   aforizma
  0
  406
 • 2021-02-08 14:34:41
  Qeshja është e folura e shpirtit.
   aforizma
  0
  406
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk i ngjan më asnjërës, që kur të dashuroj unë
   aforizma
  0
  406
 • 2021-02-08 14:34:41
  I rrituri që nuk luan, ka humbur përgjithmonë fëmijën brenda tij.
   aforizma
  0
  405
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kaq e shkurtër është dashuria, e kaq e gjatë harresa.
   aforizma
  0
  405
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mjelmat nuk këndojnë kur vdesin nga trishtimi.
   aforizma
  0
  405
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në një puthje do të gjesh gjithçka që s'të kam thënë.
   aforizma
  0
  405