Paul Verlaine

Thënie nga Paul Verlaine

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Paul Verlaine

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-08 14:34:41
    Lumturia: kjo udhëtuese me krahë që e shmang takimin me njeriun.
     aforizma
    0
    414