Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Këngë E Kënduar Nga Kida (7)

Përgatiti:
nita1245 29-06-18
Shkalla e Vështirësisë:
Ju nuk keni bërë hyrje në teksteshqip. Vetëm të regjistruarve do ti mblidhen pikët për çdo Quiz.


Biletën
Cika Cika
Janari
Kce
Kesh Kesh
Ku Je
O Ma
Pe Du
Ti
Veq Ti