Më mbaj mend (për 1 muaj)

Këngë E Kënduar Nga Alban Skënderaj (3)

Përgatiti: Maddona Marley
maddona21 21-11-18
Shkalla e Vështirësisë:
Ju nuk keni bërë hyrje në teksteshqip. Vetëm të regjistruarve do ti mblidhen pikët për çdo Quiz.


Bonbon
Bongo
Deja Vu
Duart Lart
Ku Vajti
Lea
Mike
Një Ëndërr
Prej Se Jena Nda
Unë Dhe Ti