Më mbaj mend (për 1 muaj)

Këngë E Kënduar Nga Elvana Gjata (5)

Përgatiti: Anilejda Ismaili
anilejda30 05-05-19
Shkalla e Vështirësisë:
Ju nuk keni bërë hyrje në teksteshqip. Vetëm të regjistruarve do ti mblidhen pikët për çdo Quiz.


Dhe Zemra Ndal
Festojmë
Ku Mbeti Dashuria
Lot I Fundit
Me Sy Mbyllur
Nuk E Di
Pa Dashuri
Për Ty
Puthe
Tavolina E Mërzisë