Më mbaj mend (për 1 muaj)

Njohuri Të Përgjithshme

Përgatiti: Endriu
toskuendri 15-10-20
Shkalla e Vështirësisë:
Ju nuk keni bërë hyrje në teksteshqip. Vetëm të regjistruarve do ti mblidhen pikët për çdo Quiz.


Bow Down Këndohet Nga Noizy & Eni Koçi
Despacito Ishte E Para Që Kaloi 4 Miliardë Shikime
Florian Marku Ka Të Paktën 6 Fitore
Florjan Binaj Është Politikan
Granit Xhaka Luan Për Kombëtaren Kosovare
Grupi I Parë I Muzikës Shqip Është Babastars
Kosova U Shpall Shtet I Pavarur Në Vitin 2008
Naim Frasheri Ka Shkruar Bagëti Dhe Bujqësi
Nënë Tereza U Shenjtërua Në Vitin 2016
Noizy Është Pjesë E Labelit Tba