Tema: Poezi Për Natyrën

E Bukura Brenda Perit Të Bardhë

Një mal, një fushë, të blera,
Një tokë me barë me fije të drejta,
Me Diell të lumtur shfaqur ditën,
Natën, hënën, të gëzuar duke e pritur.

Ca lulesh krahët i valojnë,
Porsi deti lozë këmbët,
Zogjët zërin po shprehojnë,
Luajnë buzët si dhe dhëmbët!

- poezi nga Premton Kryeziu


Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  16