Qani Seferaj Poezi
Qani Seferaj

Tema: Poezi Për Politikën


Politika (Nr 2)

Qellimi i politikes
Ka qene, eshte dhe do te jete
Te hedhe drite mbi njerezimin
Ta ndricoje kete planet

Te caktoje pika te arta
Te beje ligj e te beje shtet
Te rrisi ekonomine
Te udheheq me prioritet

Kur te arrije gjer ne pikjad
Arsenal te mos kete
Ekonomia do te vershoje
Do te lulezoje paqja mbi dhet

Politika do te bjere
E mbaron qellimin e vet
S'do t'kete novoje per mjete dhune
Qielli do t'pastrohet nga rete
Qe te arrije gjer te qellimi
Duhet te gjeje veten e vet

- Poezi nga Qani Seferaj


- U dërgua nga Qani Seferaj -


{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}

Komente 0