Qani Seferaj

Thënie nga Qani Seferaj

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Qani Seferaj

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-03-30 14:46:38
  Natyra po u zemerua ta le faturen te dera e shtepise.
   aforizma
  7
  804
 • 2021-03-02 18:42:28
  Filozofia e injorantit eshte injorimi i filozofise.
   aforizma
  4
  788
 • 2021-03-02 18:41:00
  Njeriu si qenie njerezore kalon neper tre kohe: e shkuara qe s'duhet harruar, e tashmja qe duhet perballuar, e ardhmja qe duhet menduar.
   aforizma
  0
  776
 • 2021-02-09 19:23:48
  Nena e dituris eshte filozofia Kjo eshte nisma ku nis te perparoje njerezia
   aforizma
  0
  775
 • 2021-02-09 19:23:48
  Arti s'mund te flase pa filozofi Ajo qendron prezent ne c'do detaj te tij
   aforizma
  0
  774
 • 2021-03-30 14:45:26
  A nuk eshte paradoksale kur shkenca po shkon drejt majave te stratosferes, njerezimi rrezikon te shkoj drejt humneres.
   aforizma
  1
  774
 • 2021-02-09 19:23:48
  Bota e femive esht imagjinare O t'rriten ne paqe o t'mos lindnin fare
   aforizma
  1
  773
 • 2021-02-09 19:23:48
  Poetin natyra Gjeni e ka bere Vetem me dy fjale Lidh boten te tere
   aforizma
  0
  773
 • 2021-03-23 20:18:22
  Nje fjale e pamenduar, shkaterron gjithcka qe ke ndertuar
   aforizma
  0
  773
 • 2021-02-09 19:23:48
  Femijet e vegjel jane si harabelat Marin krahe nder degeza Ngjisin gradacelat
   aforizma
  0
  772
 • 2021-03-02 18:31:36
  Kapitalizmi i jep prioritet agait, socializmi fukarait.
   aforizma
  1
  772
 • 2021-03-23 20:14:52
  Po ta dija ate qe s'e dija, s'do t'me duhej filozofia.
   aforizma
  1
  772
 • 2021-03-23 20:15:39
  Babezia sjell babezin, sot kerkon gjysmen neser gjithesin.
   aforizma
  0
  772
 • 2021-03-23 20:17:45
  Premtimet elektorale jane demagogji, jane korr e mos lidh, i rrembejne ererat e vjeshtes askush s'kerkon llogari
   aforizma
  0
  772
 • 2021-03-30 14:47:20
  Dramaciteti i nje disfate fillimin e ka ne fund.
   aforizma
  0
  772
 • 2021-03-30 14:42:46
  Ne komunizem njeriu nuk e ka frik vdekjen vecse nuk ndahet dot nga te afermit dhe kenaqesia, ne kapitalizem ka frik se nuk e tret dot dheu per pronat qe do ler pas.
   aforizma
  0
  771
 • 2021-03-23 20:20:58
  Njeriu pa filozofi nuk e njeh veten e tij
   aforizma
  0
  771
 • 2021-03-23 20:21:29
  Konversiteti i gjerave qendron ne faktin kur heroi behet tradhetar dhe tradhetari hero
   aforizma
  0
  771
 • 2021-03-30 14:45:58
  Filli i ksaj bote aq keq eshte ngaterruar, vetem filozofia e Marksit ka per ta shtjelluar.
   aforizma
  0
  771
 • 2021-03-30 14:46:58
  Gjerat e bukura shijohen, nuk dhurohen.
   aforizma
  1
  771