Rainer Maria Rilke

Thënie nga Rainer Maria Rilke

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Rainer Maria Rilke

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Është gjithmonë e papëlqyeshme për një mësues, të diktojë tek nxënësit diçka që nuk ua ka mësuar ai.
   aforizma
  12
  507
 • 2021-02-08 14:34:41
  Unë sillem rreth Zotit, rreth kalasë antike, sillem prej mijëra vitesh dhe akoma nuk di, nëse jam një fajkua, një stuhi apo një këngë e gjatë.
   aforizma
  0
  464
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dhimbjet janë të panjohura, dashuria nuk mësohet, thirrja që na bëhet për të shkuar drejt vdekjes mbetet e errët. Mbi tokë vetëm kënga feston dhe kremton.
   aforizma
  0
  463