Më mbaj mend (për 1 muaj)

Heshtja

Heshtja është fisnike
por dhe vrastare
heshtur do qëndrojmë
një ditë t`gjithë n`varre?

Heshtja është sinjali
në pritje t`ë reflektimit
jo gjithmonë mrekulli
në portën e zhgënjimit,

Kur fjala s`të dëgjohet
më mirë hesht një çast
prit momentin e duhur
fjala s`kthehet, pas,

Heshtur dhe menduar,
duke qasur durimin,
nga merzija tunduar,
humbet ç`përqëndrimin ,

Më mirë i heshtuar,
më mirë i duruar,
se t`falsësh e t`flasësh,
veshit të shurdhuar...

- Poezi nga Sabrie SelimajNuk ka akoma asnjë votë


Komente mbi këtë krijim