Sahit Shala

Thënie nga Sahit Shala

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Sahit Shala

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-09 19:23:48
  Babai dhe nëna, janë si dielli e hëna!
   aforizma
  3
  781
 • 2021-10-23 13:37:41
  Me mirë nje peshk ne tingan, se njëmijë ne oqean.
   aforizma
  3
  778
 • 2022-09-06 12:53:47
  Mbaje veten për të vogël, nëse do t'bëhesh i madh, ndryshe mbetesh sa një gogël dhe e bën veten me hall!
   aforizma
  1
  459
 • 2023-11-24 14:26:41
  Ty flamur, ty moj shqipja dykrenare, të mbajmë simbol në djepa e varre!
   aforizma