Ere Dhe Shi

E varur fotografia jote
Ne perden e syrit.
Ajo...
Ajo,vetem hesht.
E syri,qe ngelet mbi te
Si bleta mbi lule.
Nuk leviz aspak,
Ikona e ngelur
Fotografise tende,
E varur aty,
Ne perden e syrit.
Vec...
Vec,pak lageshti
I shtohet,
Ikones tende fotografike
Syrit,qe pikon
Dy pika..
Ato...
Ato jane,
Une dhe ti.
Ere dhe shi...

- poezi nga Sajmir Hide


Nuk ka akoma asnjë votë