Më mbaj mend (për 1 muaj)

Migjenit

Migjen
Sot kujt i takon
Botës
Apo sërish neve?
Ti me grusht dhe me shpresë
Mjerimin e dënove të vdesë.
E ai vdiq...
Mbi tokën time të begatë
Mjerimi rilindet
E lirojnë gardianët
Mjerimi s'ka ndërmend të vdesë
Dhe lindi MIGJENI
Lakun fytit t'ia qesë.

- Poezi nga Sazan Papraniku


- U dërgua nga arsimdiber -


Nuk ka akoma asnjë votë


Komente mbi këtë krijim