Serena Ulaj

Thënie nga Serena Ulaj

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Serena Ulaj

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-10-22 18:51:02
  Dy vajza/djem mund të jenë shoqe/shokë, por i treti është veç një numër!
   aforizma
  3
  363
 • 2021-10-23 20:01:41
  Sa më pak shoqëri të kesh, aq më i/e qetë do të jesh!
   aforizma
  3
  354
 • 2021-10-24 16:18:19
  Ku ka më mirë se mësimet që të jep nëna!
   aforizma
  1
  353
 • 2021-10-21 08:49:09
  Sa më shumë të edukohen njerëzit, aq më shumë u hapën sytë e aq më shumë arrijnë të mendojnë sipas së mirës.
   aforizma
  0
  352
 • 2021-10-22 19:14:48
  Njeriu nuk është produkt që të shitet!
   aforizma
  0
  352
 • 2021-10-24 16:20:03
  Ku ka më mirë se sa mbrojtja e vëllait për motrën!
   aforizma
  0
  352
 • 2021-10-23 20:01:05
  Mos i thuaj vetes Zot, sepse Zoti është ai që të ka krijuar. Ti je vetëm një njeri i thjeshtë ose i famshëm!
   aforizma
  0
  350
 • 2021-10-23 20:05:22
  Familja është e pazëvendësueshme!
   aforizma
  0
  348
 • 2021-10-23 20:02:52
  Dëgjoje familjen dhe ndjeki rregullat e tyre, atëherë jeta jote do të jetë e lumtur!
   aforizma
  0
  344
 • 2021-10-23 20:04:20
  Mos i kujto të këqijat sepse të mërzisin, por kujto të bukurat sepse të rilumturojnë!
   aforizma
  0
  344
 • 2021-10-23 20:05:04
  Nga e keqja mëson!
   aforizma
  0
  344
 • 2021-10-23 20:05:42
  Nëse beson te “dashuria me shikim të parë” duhet të dish që nuk mund të jetë gjithmonë e vërtetë!
   aforizma
  0
  344
 • 2021-10-25 20:00:04
  Fjala “pritoj” nuk duhet të ekzistojë!
   aforizma
  0
  344
 • 2021-10-24 16:15:51
  Mendimet nuk janë të njëjta gjithmonë,prandaj mos të mësojë askush se si të shprehesh!
   aforizma
  0
  343
 • 2021-10-24 16:16:20
  Mos shko mbas turmës!
   aforizma
  0
  343
 • 2021-10-24 16:17:32
  Mos ja jep shansin askujt që të të shfrytëzojë!
   aforizma
  0
  343
 • 2021-10-24 16:17:50
  Mos i beso atyre që shikon dhe dëgjon, sepse mund të mos jetë e vërtetë!
   aforizma
  0
  343
 • 2021-10-24 16:22:26
  Shokët janë besnikë, të sinqertë dhe mësojnë njëri-tjetrin!
   aforizma
  0
  343
 • 2021-10-24 16:22:48
  Kur të mirën dhe të keqën e di, ec në rrugen e mirë dhe jo në rrugen e keqe, sepse ajo nuk ka fund!
   aforizma
  0
  343
 • 2021-10-24 16:23:16
  Mos i ekspozo të mirat e tua tek ata njerëz që e di që janë ziliqarë ndaj teje!
   aforizma
  0
  343