Në Udhëkryq

Këtej vihet
andej shkohet
rrugët tona
s'mund të ritakohen.
në brendi
shpalos kujtimin
tëndin dhe timin
i vogël është hapi im
pafund
veç mall e trishtim.

- poezi nga Shaban Cakolli


- Poezia u dërgua nga perla -

Nuk ka akoma asnjë votë