A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


Tema: Poezi Për Trishtim

Dite E Bukur Vjen

Kur te ze trishtimi prite
dhe te godet pa meshire
behet kafsha me e mire
dhe njeriu egersire

Mos u vrrenjt o egersire
se trishtimi ste ka mik
sa here te troket ne dere
hapja deren mos ki frik

Mos u leros me ligesine
kamxhikoje kopracine
mba ne krye ndershmerine
dhe te gjithe rrotull te vijne

Shtrij kembet me jatakun
mos i nxire perjashta kurre
mblidhe mendjen derdhe lotin
shpirtin zemren beje gurre

Mos u vrrenjte prej trishtimit
kur jeta te genjen
seshte qameti i gjykimit
neser dite e bukur vjen.

- Spiro Gremo


Nuk ka akoma asnjë votë


teksteshqip.com © 2007 - 2018