A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
 • Kush jemi?

Kush jemi?

Jemi një grup fansash të muzikës shqiptare nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Diaspora dhe secili prej nesh jep kontributin e tij në shkallë dhe nivele të ndryshme me qëllimin e vetëm për të sjellë me anë të teknologjisë një tabllo sa më komplete të muzikës shqiptare ndër vite.


Stafi i teksteSHQIP.com

 • Plarent Nasto
  Vendlindja & Vendbanimi: Tiranë

  Rubrikat e preferuara: Redaktim i materialeve, përgatitje grafike dhe menaxhimi i faqes.
  Anëtrasimi ne teksteShqip: 01-12-2009
  Nickname: stafi
 • Arsim Kolari
  Vendlindja & Vendbanimi: Dibër E Madhe

  Rubrikat e preferuara: Tekste këngësh, biografi dhe albume të muzikës popullore.
  Anëtrasimi ne teksteShqip: 25-01-2011
  Nickname: arsimdiber
 • Arben Krasniqi
  Vendlindja: Prizren      Vendbanimi: Cyrih

  Rubrikat e preferuara: Albume dhe tekste këngësh të muzikës popullore.
  Anëtrasimi ne teksteShqip: 12-12-2009
  Nickname: bingo
 • Sara Tahiri
  Vendlindja & Vendbanimi: Struga

  Rubrikat e preferuara: Përkthime dhe tekste këngësh të muzikës pop.
  Anëtrasimi ne teksteShqip: 21-12-2009
  Nickname: saramk
 • Gazmend
  Vendlindja & Vendbanimi:

  Rubrikat e preferuara: Tekste këngësh të muzikës Hip-Hop.
  Anëtrasimi ne teksteShqip: 04-09-2010
  Nickname: Gazmend
 • Elios Shuli
  Vendlindja & Vendbanimi: Tirane

  Rubrikat e preferuara: Diskografia e këngëtarëve.
  Anëtrasimi ne teksteShqip: 03-08-2011
  Nickname: eliosbriti
 • Luan Brahimi
  Vendlindja & Vendbanimi: Mitrovice

  Rubrikat e preferuara: Tekste këngësh të muzikës Hip-Hop.
  Anëtrasimi ne teksteShqip: 10-09-2013
  Nickname: LukiBteksteshqip.com © 2007 - 2018