Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
22 Janar 2023 - 28 Janar 2023

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 22 Janar 2023 - 28 Janar 2023 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Nafije (Remix)” nga Dj Geek. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Falem” - 2Ton (Pozicioni 7), “Anash I Lija” - Hazy (Pozicioni 14), “Edi Rama 44” - Cllevio Serbiano (Pozicioni 17), “Hustle Për Burek” - Mc Kresha & Lyrical Son (Pozicioni 24). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Ça M'bone” - Greta Koçi (+149 pozicione), “Kenge Per Luiz Ejllin” - Bledar Kaca & Mirgen Zela (+93 pozicione), “Psikopatja Jote” - Fifi (+70 pozicione), “Splif” - Marin (+69 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2023