RENDITJA ZYRTARE:
14 Tetor 2019 - 20 Tetor 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 14 Tetor 2019 - 20 Tetor 2019 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Sicko” nga Tayna. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Sicko” - Tayna (Pozicioni 1), “Ku Je?” - Ergi (Pozicioni 3), “Ça Je Tu Thon?” - Big Kik (Pozicioni 5), “Ndjeva Mall” - Shkumbin Ismaili (Pozicioni 7). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Blof (Freestyle)” - Tayna (+165 pozicione), “A Je Mire?” - ESTTO (+164 pozicione), “Ky Djali” - Finem (+117 pozicione), “Udhetar Mbeta” - Aljad Bilimani (+98 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2019