RENDITJA ZYRTARE:
28 Tetor 2019 - 3 Nëntor 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 28 Tetor 2019 - 3 Nëntor 2019 dhe në vendin e parë ngjitet 3 pozicione kënga “Paris” nga Xhensila Myrtezaj. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “TT” - 2TON & Tika (Pozicioni 2), “Ti Je” - Diona Fona (Pozicioni 4), “Ring Ring” - Dafina Zeqiri (Pozicioni 10), “Thug Life” - Blleki, Mc Kresha & Luar (Pozicioni 15). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Nuse” - Dj Gimi-O & Qendresa (+129 pozicione), “Dream Girl” - Butrint Imeri & Nimo (+100 pozicione), “Dhelpën Dinake” - Mozzik (+93 pozicione), “Intriga” - Don Phenom (+86 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2019