Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
21 Qershor 2020 - 27 Qershor 2020

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 21 Qershor 2020 - 27 Qershor 2020 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Madonna” nga Mozzik. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Madonna” - Mozzik (Pozicioni 1), “Si Perpara” - Butrint Imeri (Pozicioni 3), “Ferrari” - Dhurata Dora (Pozicioni 5), “Madam” - Mozzik (Pozicioni 19). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Heroina” - Tika (+187 pozicione), “Shqipe” - Tayna (+101 pozicione), “Genjeshtar Je x Pare” - Ronela Hajati (+98 pozicione), “Lassmal” - Mozzik (+90 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020