Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
14 Shkurt 2021 - 20 Shkurt 2021

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 14 Shkurt 2021 - 20 Shkurt 2021 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Magdalena” nga Tayna, Flori Mumajesi & Cricket. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Magdalena” - Tayna, Flori Mumajesi & Cricket (Pozicioni 1), “U Kry” - Melisa (Pozicioni 5), “Per rrug” - Fero (Pozicioni 19), “I Kam Vene Kapak” - Gena, Endri & Stefi (Pozicioni 21). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Zhytem (Je T'aime)” - Ghetto Geasy (+90 pozicione), “Veç Njo” - Mozzik (+80 pozicione), “Era” - Mc Kresha (+67 pozicione), “Ti Mo Nuk Je” - Readi (+61 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2021