Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
9 Korrik 2023 - 15 Korrik 2023

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 9 Korrik 2023 - 15 Korrik 2023 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Forever Together” nga Mozzik & Kida. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Forever Together” - Mozzik & Kida (Pozicioni 1), “E Para / I Pari” - Alban Skënderaj & Dafina Zeqiri (Pozicioni 4), “Flaka” - Geasy & Dafina Zeqiri (Pozicioni 6), “Ika” - ELAI (Pozicioni 8). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Zogu I Xhenetit” - Adem Ramadani (+100 pozicione), “Kurr Ne Jet” - Yusuf & Yasin (+84 pozicione), “Çka Donë Ajo” - Capital T (+82 pozicione), “Shtrejt” - Mozzik & Geasy (+71 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2023