Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

RENDITJA ZYRTARE:
19 Qershor 2017 - 25 Qershor 2017

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 19 Qershor 2017 - 25 Qershor 2017 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Bella” nga Butrint Imeri. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Bella” - Butrint Imeri (Pozicioni 1), “Hatixhe” - Mixey (Pozicioni 3), “Nona” - Ledri Vula (Pozicioni 12), “E Imja” - Dj A-Boom & Kidda (Pozicioni 28). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “A Je” - Onat (+154 pozicione), “Si Dje” - Endri (+131 pozicione), “E Jona” - Butrint Imeri (+118 pozicione), “A Bombi” - Dhurata Dora (+58 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2017
teksteshqip.com © 2007 - 2017