A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Mësuesit

Betim A Muqa

Kushtuar Prof Betim A Muqa

Qëndrimi bujar
Bisedat shumë frytëdhënëse
I qetë dhe modest
Reflekton prof. i ri.

Inspiron shpresë
Mëson artin suprem
Arrin përjetësinë
Pedagogu ynë.

Nxënësi
I beson Betimi-it
Që demonstron dije
Ndez kërshërinë.

Master
I fuqisë edukative
Përvetësimit të diturisë
Gjen tek Betimi.

tyran j spahiu prof.

- poezi nga Tyran Prizren Spahiu


- Poezia u dërgua nga Tyran J Spahiu -

Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  4.3 / Votuan:  38