Më mbaj mend (për 1 muaj)

Tema: Poezi Për Mësuesit


Sytë E Mprehë

Përkushtimi dhe natyra studioze
Tipare të preferuara
Stolisin dhe begatojnë
Modestinë e saj shpirtërore.

Kujdesi ndaj të tjerëve
Pasuron karakterin
Definon respektin
Elaboron madhështinë.

Emri burim i së mirës
Ndërtuar në natyrën e saj
Pastërtia dhe modestia
Jetojnë tek Medina.

Emër ky I Bekuar
Frymëzon frymëzim
Intelekt kreativ
Mishëron këtë krijesë.

Dritë dhe Besim
Kombinuar me Vendin e Shenjtë
Shpërthejnë me dashuri
Në emocionet njerëzore.

Modestia dhe largpamësia
Këto dy krijesa aristokrate
Armatosur me durim
Meritë dhe vëmendje.

- Poezi nga Tyran Prizren Spahiu

- U dërgua nga Tyran Prizren Spahiu -


Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  4 / Votuan:  8

Komente mbi këtë krijim