Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #Tema: Poezi Për Ëndrra dhe Shpresë

Per Jeten.

Sa e bukur është jeta!
Dhe pse mbushur me dallgë plotë.
Ka vec vlerë e vërteta!
Ar i vetëm në k'ët botë.

Nuk ka akoma asnjë votë

Disqus Comments
teksteshqip.com © 2007 - 2017