A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Vig Poppa Feat. Dhurata Dora

Zoom Zoom ➡ Zoom Zoom

 Shqip ➡  Gjermanisht
Not Yet Rated

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: Nena15


Zoom Zoom

[Vig Poppa]
N'zemrën tem ki me met ti
K'ta e maj veç n'veti
Njo si ti unë kurrë s'e harroj
S'harroj mo

Nëse bashkë na s'mesim
Une t'du për s'tepri
Edhe nëse ti krejt
Em harron,em harron

[Dhurata Dora]
Unë e ti nuk desim
Qiellin bashkë e prekim
Eyy Eyy Eyyaa,I say
Heyy Eyy Eyyaa,O o ou

Nëse për ne vesin
Ata kanë çka presin
Eyy Eyy Eyyaa,I say
Eyy Eyy Eyyaa,

[Vig Poppa]
Zoom Zoom Zoom come check it
Baby unë ty veç ty po t'njeki
A je tu e pa sa shumë po heki
I say Uh Uh Uh

[Dhurata Dora]
Zoom Zoom Zoom Zoom check it
Baby unë ty veç ty po t'njeki
A je tu e pa sa shumë po heki
I say uh uh uuuh

[Vig Poppa]
Unë unë unë po t'njeki
Unë unë unë po t'njeki

[Vig Poppa & Dhurata Dora]
Zoom-up Baby Zoom-up
Zoom-up Baby Zoom-up
A ja ja ja,U uuu
A ja ja ja,Uuuu

Zoom-up Baby Zoom-up
Zoom-up Baby Zoom-up
A ja ja ja ja,Uuuu
A ja ja ja ja,Uuuu

[Vig Poppa]
N'zemrën tem ki me met ti
Kta e maj veç n'veti
Njo si ti unë kurrë s'e harroj
S'e harroj mo

Nëse bashkë na s'mesim
Unë t'du për s'tepri
Edhe nëse ti krejt
Em harron

[Dhurata Dora]
Nuk kom pas qef qeshtu me kon
M'u taku e mos me fol
Tash le t'ndodhë ça do që ndodhë
Se me mu s'je moooo

S'kom dashtë me majt e as me t'lon
Çka m'ka vy u kon do kohë
Tash le t'ndodhë ça do që ndodhë
Se me mu s'je moooo

[Vig Poppa]
Zoom Zoom Zoom Zoom check it
Baby unë ty veç ty po t'njeki
A je tu e pa sa shumë po heki
I say Uh Uh Uh

[Dhurata Dora]
Zoom Zoom Zoom Zoom check it
Baby une ty veç ty po t'njeki
A je tu e pa sa shumë po heki
I say Uh Uh Uh

[Vig Poppa]
Unë Unë Unë po t'njeki
Unë Unë Unë po t'njeki

[Vig Poppa & Dhurata Dora]
Zoom-up Baby Zoom-up
Zoom-up Baby Zoom-up
A ja ja ja,Uuuu
A ja ja ja,Uuuu

Zoom-up Baby Zoom-up
Zoom-up Baby Zoom-up
A ja ja ja ja,Uuuu
A ja ja ja ja,Uuuu


Zoom Zoom

In meinem herzen wirst du bleiben
das behalt ich nur für mich
eine wie dich vergesse ich nicht
vergesse ich nie

auch wenn wir nicht zusammen bleiben
liebe ich dich endlos
auch wenn du mich irgendwann
ganz vergisst,mich vergisst

ich und du sterben nicht
den himmel fassen wir zusammen an
eyy eyy eyya i say
heyy eyy eyya o o ou

wenn die über uns fragen
können die lange warten
eyy Eyy Eyy Eyyaa,I say
Eyy Eyy Eyyaa,

Zoom Zoom Zoom come check it
baby nur dir,nur dir laufe ich hinterher
siehst du wie sehr ich leide?
i say uh uh uh

Zoom Zoom Zoom come check it
baby nur dir,nur dir laufe ich hinterher
siehst du wie sehr ich leide?
i say uh uh uh

ich ich ich laufe dir nach
ich ich ich laufe dir nach

[Vig Poppa & Dhurata Dora]
Zoom-up Baby Zoom-up
Zoom-up Baby Zoom-up
A ja ja ja,U uuu
A ja ja ja,Uuuu

Zoom-up Baby Zoom-up
Zoom-up Baby Zoom-up
A ja ja ja ja,Uuuu
A ja ja ja ja,Uuuu

In meinem herzen wirst du bleiben
das behalt ich nur für mich
eine wie dich vergesse ich nicht
vergesse ich nie

auch wenn wir nicht zusammen bleiben
liebe ich dich endlos
auch wenn du mich irgendwann
ganz vergisst,mich vergisst

ich wollte nicht dass es so wird
sich treffen und nicht reden
jetzt lass passieren was passiert
denn mit mir bist du nicht mehr

ich wollt dich nicht halten und nicht loslassen
was ich brauchte war zeit
jetzt lass passieren was passiert
denn mit mir bist du nicht mehr

[Vig Poppa]
Zoom Zoom Zoom Zoom check it
Baby unë ty veç ty po t'njeki
A je tu e pa sa shumë po heki
I say Uh Uh Uh

Zoom Zoom Zoom come check it
baby nur dir,nur dir laufe ich hinterher
siehst du wie sehr ich leide?
i say uh uh uh

ich ich ich laufe dir nach
ich ich ich laufe dir nach

[Vig Poppa & Dhurata Dora]
Zoom-up Baby Zoom-up
Zoom-up Baby Zoom-up
A ja ja ja,Uuuu
A ja ja ja,Uuuu

Zoom-up Baby Zoom-up
Zoom-up Baby Zoom-up
A ja ja ja ja,Uuuu
A ja ja ja ja,Uuuu

Edit Translation
Kjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
teksteshqip.com © 2007 - 2018