Emigrant

Iku dhembja thane,
Iku llumi,
llumi ne fund te filxahnit,
Dhe fjala mori dhene….

Po kafene, kush e piu kafene?

- poezi nga Xhevahir Spahiu


Nuk ka akoma asnjë votë