A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Kemi patur shumë kërkesa për pajisjen e këngëve me akorde dhe kontributi i disa anëtareve të teksteshqip, ka qënë i jashtëzakonshëm. Shpresojmë që me ndihmën tuaj, ky arkiv të pasurohet çdo ditë dhe TeksteShqip të jetë një ndihmë për të gjithë atë që jane të interesuar për akorde të këngëve shqip.
Dërgimi i akordeve bëhet nga faqja e këngës për të cilën doni të dërgoni akordet.

Loading...


Kalendari
23/01/2017
Gëzuar Ditelindjen TeksteShqip Uron:
Diellza Kolgeci
Diellza Kolgeci
39 vjeç
Xheroo
Xheroo
31 vjeç

Votimi i Javës
   22-28 Janar 2017

Kush Ju Pëlqen Më Shumë?

  Dhurata Dora

  2po2

  Dafina Zeqiri

  Majki

  Capital T

  Gent Fatali

Voto