TEKSTESHQIP

403
Paraja
Lyrics

Qendroja vetëm ne dhomen time
Kur ajo hyri
Nga shikimi i saj
Mirë kuptova se c'ka kërkon
Zonje ju lutem nëse bën
Qirane ta paguaj muajin tjetër
Jo nuk bën, liroje dhomen,
Ajo më tha
E unë mbeta pa fjale
E kuptova një gjë me rëndësi

Bota nuk sillet vetvetiu
Botën e sjellin parate
Botën e sjellin parate
Dhe vetëm parate (2X)

Fjale te tjera me nuk prita
Por se lutjet janë te kota
Mora valixhen, librat dhe kitaren
Mbas vetes e perplasa deren
Kështu unë dhe rrugët janë te zbrazta
Sikur xhepi im
Bursa ende nuk më erdhi
Ku te shkoj?
Ulem kendoj me kitar
Vetvetiu doli edhe kjo,
Melodi…

Bota nuk sillet vetvetiu
Botën e sjellin parate
Botën e sjellin parate
Dhe vetëm parate

Ulem kendoj me kitar
Vetvetiu doli edhe kjo,
Melodi…
Bota nuk sillet vetvetiu
Botën e sjellin parate
Botën e sjellin
A thua vetëm parate

Botën e sjellin parate…
…edhe gratë ...