TEKSTESHQIP

403
Behu Ferr
Lyrics

Të respektova më shum se q'u desht,
tani e morra vesh dhe mir e di.
Të kota jan kto sjellje që i bën ,
asgjë nuk mund t'arrish , stë vjen turp

REF:
Jooo , ti nuk mundesh me më ndal
se un jam shum më i shpejt se ti
Jooo , as mos provo
e humbe lojën bëhu fer dhe prano. 2x

Kur shëtitesh rrugve askush stë flet,
të qeshin prapa shpine e ti se vëren
Ti mendon se mund të më pengosh
thjesht po gabon koha të shkoj.

REF