TEKSTESHQIP

403
Kujtimet (Sot E Nesër, Dje Dhe Sot)
Lyrics

Kujtoje ti atë takim
kur u ndam me plot pikllim
kur një yll ra përgjithmon
dhe u shua në mesin tonë

Gjithë këtë ditë pres të kaloj
ndoshta nesër do t'ndryshoj
por cdo gjë është përsëritje
si t'jetohet kështu në pritje

ref. 2x
Sot e nesër dje dhe sot
vetëm pikllim dhe plot lotë
lumturi ti ndje në botë
pa ty jeta më shkon kot

I shtri duart lart në qiell
ti për mua tash je diell
por i lumtur prap nuk jam
pasi pran s'të kam

Prehje gjej vetëm në gjumë
kur një këngë më përkund
kur harroj vuajtjen time
ty s'të ndrroj me plot gëzime

ref. 2x
Sot e nesër dje dhe sot
vetëm pikllim dhe plot lotë
lumturi nuk ndjej në botë
pa ty jeta më shkon kot

DËRGOI: