TEKSTESHQIP

403
As Vet S'e Di
Lyrics

Do të jem edhe tërmet,
e të shkundi gjithçka në tokë.
Mund të bëhem edhe acar,
sikundër mund të jem edhe zjarr.
Gjithçka në tokë unë mund te ngrijë,
gjithçka poshtë unë do të shkrij.
Do të bëj...as vet se di,
nëse nuk vjen ti.
Jam vet në qendër,të gjithë më shohin,
humbin kohë e qeshin,kalon një çast,
kalon më shumë,kalon një jetë e tërë.
Me gjasë te gjithë e dijnë,unë i vetëm,
i verbuar isha unë dhe akoma nuk e di,
pse nuk erdhe ti.

DËRGOI:
INFO
Muzikën, tekstin dhe arranzhimin e realizoi Hektor Gjurgjiali.