TEKSTESHQIP

Adelina Thaqi
Liri E Jetë Pa Lotë
Lyrics

Te gjitha ngjyrat e ylberit
i kam gjetur ne syqkat tua

me lij rrogat e ketij te mjerit (X)
zgjatma doren une te dua

kacafytur liga e mira
fiton vullneti fiton deshira

grisja trim shpirtin merzise
po vjen kohe dashurise

Ne kete rruzull, shum ujvare
qe kalon tash, vjen fiton pare
priten njerz e shuhet jeta
se besoj a do jete kjo e verteta

Te gjitha endrrat e rinise
falja kemb zogut te lirise
te pyes boten a je ne mend

A del pranvera dhe n'ket vend
kacafytur liga e mira
fiton vullneti fiton deshira

grisja drin shpirtin merzise
po vjen kohe dashurise

Ne kete rruzull, shum ujvare
qe kalon tash, vjen fiton pare
priten njerz e shuhet jeta
se besoj a do jete kjo e verteta

gjithcka thuhet ne kete jete dashuria e vertet
gjithcka thuhet ne kete bote, veq liri e jete pa lote

veq liri

DËRGOI: