TEKSTESHQIP

Ajet Sinani
A Gaboj
Lyrics

Hera pare nuk osht o shpirt
kjo po ndodh nga ti gjdo dit
per Inat me provokon
se mlendon ste behet vone

Hera pare nuk osht o shpirt
kjo po ndodh nga ti gjdo dit
per Inat me provokon
se mlendon ste behet vone

A gaboj a nuk gaboj
qe kaq shum te lejoj
a ma mir esht me duru
e ngapak o met lazdru

A gaboj a nuk gaboj
qe kaq shum te lejoj
a ma mir esht me duru
e ngapak o met lazdru

Hajt se Hujet ti kam msu
e perqefi kam met shku
kur e sheh si ke fitu
ti ather ma je dorzu

Hajt se Hujet ti kam msu
e perqefi kam met shku
kur e sheh si ke fitu
ti ather ma je dorzu

A gaboj a nuk gaboj
qe kaq shum te lejoj
a ma mir esht me duru
e ngapak o met lazdru

A gaboj a nuk gaboj
qe kaq shum te lejoj
a ma mir esht me duru
e ngapak o met lazdru

DËRGOI:
INFO
Formula "hit + klip = sukses" u zbatua dhe ky projekt është lansuar tek ne i realizuar tejet mirë me një klip muzikor, i cili u publikua më 2 Dhjetor 2007.