TEKSTESHQIP

Akrepi
Falje
Lyrics

Sa kohë kaloi pa e pa shpirtin n' pasqyrë
Perdja egoizmit zhduket nga sytë, bota mer ngjyrë
Vitet kalojn, gjonat fillojn morin kuptim
E një kujtim si vegim të kërkon arsyetim
Në një fazë të jetës bohesh gjykatësi vetvetes
Dite me i dhon mësim të tjerve, s'dite me i dhon mësim vetes
Prap te gjurmët e gabimit je kthy, i bone loop
Kur vera t'duket zaherr fillon e derdhet ajo kupë
Për vite klandestin me duart lidh nga pamundësia
Ke qen i ri komplet i qërrum nga krenaria
Pa pik perspektive, me frik nga përgjegjsia
Ti po ndiqje fatin ty të ndiqte padrejtsia
Kjo luftë per mbijetes të krijoi mburojë hekri
Vështirë me e heq kur shef si kundërshtar tjetrin
Kta të shofin të qeshur, mendojn se ke arrit gjithcka
Ke një pik n'zemër, djalin, sa vite u bon pa e pa

Plagë në shpirt
Me vete ngado që shkoj
Zemra kërkon falje
Se jam shpirtmir por prap gaboj
E kam një plagë në shpirt
Me vete ngado që shkoj
Zemra kërkon falje
Se jam shpirtmir por prap noiher gaboj

Sido që t' thush ti ajo mburojën ta hoqi
Dhe pse problem me i shpreh ndjenjat, zemrën tënde t' butë e njofti
Nga shteti n'shtet të ndoqi, t'gjith t'lumtur për ju
Planifikut edhe martesë amo nuk ishte shkrujt kshu
Mbas ca javësh pasi u ndat ajo të mori n'telefon
E me zemër në dor të tha që priste fmin tënd
Po për ty buka ish thy nuk shifje t'ardhme mo për ju
Jeta jote kuturu, ça kishe ti me i ofru
Ishe pa letra pa pun, vec vujtje pa fund
Net të tona pa gjum, fillin fare pate humb
Ti ke t'drejt gjithmon po tashi kohët ndryshun
Të erdhi menja zgjidh zinxhirët duhet të ndrreqësh ket pun
E tani shko se u lodha duke të justifiku
Konkluzioni osht po ai, nuk bohet gjaku ujë
Ti s'ishe aty kur hapi sytë, as kur hudhi hapt e para
Kur shqiptoi fjalën mama, e as kur pyti ku osht baba

Plagë në shpirt
Me vete ngado që shkoj
Zemra kërkon falje
Se jam shpirtmir por prap gaboj
E kam një plagë në shpirt
Me vete ngado që shkoj
Zemra kërkon falje
Se jam shpirtmir por prap noiher gaboj

Babi të don me zemër e shum osht penu
Ka mungu për shum vite, tashi s'do jet më kshu
Kto ishin fjalët që të tha, herën e fundit që të pa
Po kalun prap vitet, ku humbi baba vallë
Historia përsëritet, djali rritet, humb durimin, humb besimin
Ndër vete mendon baba s'e ka msu gabimin
Loti mos t'pikojë, kët thikë e meritoj
Por para se të shkoj, doja dhe një her të përqafoj

Na na na
Na na na na na na
Na na na na na na
Na na na na na na
Na na na na na na
Na na na na na na
Na na na na na na
Na na na na na na
INFO
Ky produkt muzikor është bërë i disponueshëm tek ne i kompletuar tejet mirë me videoklip, i cili u publikua më 18 Korrik 2020. Për vijën melodike dhe për fjalët e këngës u përkujdes vetë artisti.