TEKSTESHQIP

Alban Blaku
Maturanti
Lyrics

U harxhu sot katër vjet e kjo natë s'vjen kurr mo n'jet dikush kanë e dikush kesh dikush vesh dikush krejt desh a ja msyn kush fakullteti apo drejt me lyp kysmetin
nji drejtim bashk krejt drejtohen pak kalojn ma shumë martohen.

Ref
Maturanta sa kujtime dallavere e plot mashtrime
sa cigarja u pi mas shkolle sa shpesh kini ik prej ore sonte ju ka zon nji drejt katër vjet boll keni rrejt thojshi kon me rrejt mas pari krejt e zgjethshi kujdestarin

Ref
O maturant kujtimi mbeti ju porcolli krejt qyteti shi dhe lotin n'qit sy ju mbeti o maturant ju po shkelqeni krejt e din sa t mirë ju jeni e prej meje like e keni

sa viberi,sa WhatsAppi,sa facebooku sa Snapchati telefonat krejt me veti mir ju shkojke muhabeti fundi vitit kmisha plot ju kujtohet tash si sot intervercat a ju dhezshin juve njishat kur ju mbetshin snapative mir ju shkojshin buzt perpjet ju kur i qojshi kaloj koha tash u kry maturant hapni kta sy pak ju nguca jau kujtova s'rrejta hiç per drejt kallxova jeni t'mir ju kam per qefi me ju dritt po ban qyteti

O maturant kujtimi mbeti ju porcolli krejt qyteti shi dhe loti n'qit sy ju mbeti
o maturant ju po shkelqeni krejt e din sa t'mir ju jeni e prej meje like e keni.