TEKSTESHQIP

Albana Bilalli
Akull
Lyrics

Një natë me ty,
dy net akull
akull më vjen,
akull më len

akull,
akull,
akull sjell akull më len

me trupin
përkëdheljet
lëkurës që veç ti e di

akulli nuk shkrinë
dhe ti nuk e din
akulli nuk shkrinë eei
jo jo se din


gënjej veten
t'gënjej dhe ty
e prek lëkurën
thatë më rri

akull,
akull,
akull sjell akull më len

me trupin
përkëdheljet
lëkurës që veç ti e di

akulli nuk shkrinë
dhe ti nuk e din
akulli nuk shkrinë eei
jo jo se din X2
mmmm aaa ee mm aa

DËRGOI:
INFO
Muzika dhe orkestrimi u mor përsipër nga vetë artistja, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Xheraldina Vula.