TEKSTESHQIP

Albana Bilalli
Merrëm
Lyrics

Merrem ti ngadal
Me puth ti me shume zjarr
Me ty po du

Dite e nate t'mendoj
Trupin ledhatoj
Ngadal ngadal

Pak nga pak tentoj
E prap te xhelozoj
Kur s'je me mu
Uuhh sa shum' po du

Ama ty me t'pas
Mendjen duhet me plas
No no no no
Ashtu veten s'e du

Ref...x2
Jo loçk ti mos mendo
Qe s'kemi çare
Se jeta eshte e shkurt
Qe me t'pas gajle

Ngadal dhe ti mendo
You were my baby
I was your little girl
I was your lady

Hajde ti ma shpejt
Hajde sa eshte nxeht
Veç pak po du

Sa ma shume qe pret
Ti gjithçka po vret
O baby no no

Pak nga pak tentoj
E prap te xhelozoj
Kur s'je me mu
Uhhh sa shume po du

Ama ty me t'pas
Mendjen duhet me e plas
No no no no
Ashtu veten s'e du

Ref...x3
Jo loçk ti mos mendo
Qe s'kemi çare
Se jeta eshte e shkurt
Qe me t'pas gajle

Ngadal dhe ti mendo
You were my baby
I was your little girl
I was your lady

INFO
Pritshmëritë ishin të mëdha, ndaj projekti muzikor u paraqit para shikuesve i punuar edhe me anë të një videoklipi, i cili u publikua më 2 Tetor 2014.