Më mbaj mend (për 1 muaj)

Vepra Apo Fjalë?

Njerëzit që kanë shumë fjalë
Janë njerëzit ke kanë pak vepra,

Njerëzit që kanë pak fjalë
Janë njerëz që kanë vepra,

Po njerëzit që fjalët e tyre i bëjnë vepra
dhe veprat e tyre flasin me fjalë,
Ata janë njerëzit, më Veprimtar,.

14/10/2017.

- poezi nga Alberim Stojani

Nuk ka akoma asnjë votë


Komente mbi këtë krijim