TEKSTESHQIP

Albina Kelmendi
Inat
Lyrics

Dikur kam jetuar në duart e tua
Kujtimet hala m’bin n’men
E fjalt që mi thua
S’po thom janë harruar
Se veten mo nuk muj me rrejt

Po prej asaj dite, që m’prune dhimbje
Plagt kush mi shëron?
E prej asaj dite, që m’le dhe ike
Dashnin’ kush ta mëson?

E di ku je, po s’po muj me pa
E di ku t’gjej, po s’guxoj me ardh
E di ku je, po s’muj me pa
E di ku m’gjen, a guxon me…

[REF.:]
E more me inat
Dashnin’ tonë t’pafat
A nuk është kjo mëkat?
Të duhemi nga larg

Sa shumë jena dasht’
Hala për ty menoj
E vitet sikur stinë kalojnë
E fat nuk kena pas
Po mu zemra m’dhem, leje inatin veç
Hajde provojmë apet se…

Prej asaj dite, që m’prune dhimbje
Plagt kush mi shëron?
E prej asaj dite, që m’le dhe ike
Dashnin’ kush ta mëson?

E di ku je, po s’po muj me pa
E di ku t’gjej po s’guxoj me ardh
E di ku je, po s’muj me pa
E di ku m’gjen, a guxon me…

[REF.:]
E more me inat
Dashnin’ tonë t’pafat
A nuk është kjo mëkat?
Të duhemi nga larg

DËRGOI:
INFO
Pas kurimit të të gjitha detajeve, projekti muzikor vjen i finalizuar në tregun e gjerë të muzikës i plotësuar me profesionalizëm edhe me një klip muzikor, produksioni i të cilit është përgatitur nga Publico. Ky videoklip u publikua më 19 Maj 2023. Këngës i janë përshtatur vargjet nga Rron Kai, ndërsa për okestracionin dhe për produksionin audio është kujdesur Deard Sylejmani.
Renditja:
Top 200