TEKSTESHQIP

Alternative
Largohesh Me E Bukur
Lyrics

Fustan te bukur bardhesie
E zbukuruar per bandill
Kjo vello e bardh te paska hije
Ke marr arome te nuserise

Po dalin shoqet te te shohin
Me ato shkove femijerin
Ishe vajze sot behesh nuse
Ike dhe shkret e le shtepin

E krushqit erdhen te te marrin
Nga syt e tu lotet pikojn
Jan lot gezimi e trishtimi
E nen e bab i perqafon

Vitet kaluan shpejt u rrite
Si lule bukur si lazgar
Tani largohesh me e bukur
Hedhur mbi kok vellon e bardhe

Kush te qendisi kush te mori
Djali qe e ke per krah
Lotet me ikjen po te shtohen
Se po le nenen me babane

E dalin te port e avllise
Te percjellin duke qar
Lotet i fshive me shamine
Ne fund takon edhe vellan

Si lule e bukur je stolisur
Sa shum malli do te me marr
I thott babaj me ze te dhimbsur
E merr edhe e puth ne ball

Mos qaj moj nene se s duroj dot
Si do kendoj tani pa ty
Shko bije e nenes rrug e mbar thot
E puth ne faqe dhe ne sy

Vitet kaluan shpejt u rrite
Si lule bukur si lazgar
Tani largohesh me e bukur
Hedhur mbi kok vello e bardh

Kush te qendisi kush te mori
Djali qe e ke per krah
Lotet me ikjen po te shtohen
Se po le nenen me baban

Vitet kaluan shpejt u rrite
Si lule bukur si lazgar
Tani largohesh me e bukur
Hedhur mbi kok vello e bardh

Kush te qendisi kush te mori
Djali qe e ke per krah
Lotet me ikjen po te shtohen
Se po le nenen me baban