Altin Shira

Dërgo një album »

Altin Shira - Ti Gjithmone Je Pike Loti

Shiko Më shumë »Altin Shira - Neteve Pa Ty

Shiko Më shumë »Altin Shira - Ike Ne Fund Te Detit

Shiko Më shumë »Altin Shira - Nje Zile Telefoni

Shiko Më shumë »Altin Shira - Balada

Shiko Më shumë »Altin Shira - Kenge Dasmash

Shiko Më shumë »Altin Shira - Jeta Fat Dhe Shprese (2000)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0