TEKSTESHQIP

Anita Bitri
Bijës Sime
Lyrics

La la la la la la la la la ……

Nuk e mendoja se ndonjё ditё,
Unё do tё ndjeja kaq gёzim dhe lumturi,
Dhe lumturia nё shpirtin tim,
Ho s`ka kufi, kur tё kam nё krahёt e mi…

Ti mё dhe shpresё nё jetёn time,
Si rreze drite e bukur mё ndriçon,
Ti je dhurata ho mё e çmuar,
Qё si çdo nёnё dhe Zoti ma dhuroj…

Ho moj bija ime, pёr ty kёndoj,
Çdo çast tё jetёs ma zbukuron,
Se si fёmija, nuk ka nё jetё,
Kur mamin, babin oj pёrkёdhel…

Je si njё ёngjёll me vezullim,
Dy sytё e bukur, ho me shkёlqim,
Nga goja jote si trёndafil,
Del fjala e ёmbёl, Mami ku je ti?...

La la la la la la la la la ……

Dhe unё fёmij kam qёnё dikur,
I fala nёnёs sime mё tё madhe lumturi,
Por si kjo jotja qё ma dhuron,
Jo s`gjenden fjalё, veç zemra ime e di…

Se ti je rrahёje e zemrёs sime,
Pёr ty çdo ditё e jetёs e jetoj,
Dhe asnjёherё moj bija ime,
Kёtё kёngёn time, ti kurr mos e harro…

Fёmija:

Kur ti kёndon dhe unё dёgjoj,
Jam e bekur, e di mami mё beso,
Se sikur ty nuk ka kurkush,
Me asgjё nё botё, nuk tё ndёrroj...

Dhe unё tё dua, tё dua shumё,
Jam e vogёl, por zemra mё kёndon,
Kёnga ime le tё jehoj,
Pёr mamin tim, gjithkush le ta dёgjoj...

Refreni…..

Ho moj bija ime, pёr ty kёndoj,
Çdo çast tё jetёs ma zbukuron,
Se si fёmija, nuk ka nё jetё,
Kur mamin, babin oj pёrkёdhel…

Je si njё ёngjёll me vezullim,
Dy sytё e bukur, ho me shkёlqim,
Nga goja jote si trёndafil,
Del fjala e ёmbёl, Mami ku je ti?...

Fёmija: - Mami, mami ku je ti????

Nёna: - Hajde shpirti i mamit…

La la la la la la la la la ……

DËRGOI:
INFO
Për muzikën dhe për fjalët e këngës u kujdes vetë artistja.