TEKSTESHQIP

Anita Bitri
Çdo Gjё ёshtё E Mundur Me Ty
Lyrics

Tё kapa ty unё njё shikim,
Ti po kёrkon nё drejtimin tim,
Pasioni ёshtё krijese e jetёs,
Ti mu afro e di ç`farё pёlqen,
Tё njёjtёn gjё dhe unё e ndjejё…

Pa njohur njёherё nёpёr natё,
Pasioni i bukur qё askush se ndal,
Pёshpёritje dёgjon rreth e qarkё,
Me zemrёn time mos luaj nёpёr natё…

Kёrcejmё nё disko muzika nuk na mbanё,
Afrohu pak nga pak mos u ndal,
Dance ti dance, dance nё çmenduri,
Lёre ndjenjёn tёnde tё jetoj me ty...

Me ritmin e muzikёs,
Ti mё trego ç`farё di,
Zjarri i pasionit,
Po na shkrinё po na bёnё nji…

Pa njohur pranё e pranё kalojmё,
Nё sytё e njerёzve pasionin shikoj,
S`ka vend tё fshihesh, s`ka vend ku tё vesh,
Thuaj ç`farё tё duash, por trupi stё gёnjenё,

Se ky pasioni i bukur na dogji ne tё dy,
Bashkё me ritmin tonё, po ndjejmё njё zjarr tё ri,
Pёshpёrite, pranё me erdhe ti,
Nё se do tё luash lojёn, unё do tё vi...

Me ritmin e muzikёs ti mё trego ç`farё di…

DËRGOI:
INFO
Vijën melodike dhe tekstin e realizoi vetë këngëtarja, teksa autor i orkestrimit është James Avatare.