TEKSTESHQIP

Anita Bitri
Corvette
Lyrics

Po rri mendoj
Se ç`kam njё gjё qё mё shqetson,
Ky shpirti im s`po ka rehat,
Dua si zog tё fluturoj…..

Ditё edhe netё
Kjo jetё pa dashur mё mundon,
Vetёm tek ty unё gjej qetёsi,
Por unё bёrtas dhe fluturoj

Njё rreze dielli
Lёvizin pemёt njё nga nji,
Ndёrroj unё marshin e Corvettёs,
Makinat lё pas nji nga nji

Kilometrazhi...
Lёviz, lёviz me shpejtёsi,
Corvetta ime mё rrёmben,
Mё bёj ti mua shoqёri

Dhe kjo makinё
Mё bёn, mё bёn tё fluturoj,
Pa patur kёto shqetёsime,
Unё i largoj dhe i harroj

Dua nё rrugё
Ti lё problemet, ti harroj,
S`dua ti mbaj gjithmonё me vete,
Veten time ta çliroj

Nё rrugё pa fund
Unё eci, eci fluturoj,
Mё duket vetja nё Corvette,
Nuk jam unё, por jam shqiponjё……

S`dua tё ndalem
Dhe me natyrёn bёhem nji,
Mё japin jetё, pemёt nё karshi,
Mё nё fund ngjallet shpirti im……

Pёrsёritet refreni...

Kilometrazhi...
Lёviz, lёviz me shpejtёsi,
Corvetta ime mё rrёmben,
Mё bёj ti mua shoqёri

Dhe kjo makinё
Mё bёn, mё bёn tё fluturoj,
Pa patur kёto shqetёsime,
Unё i largoj dhe i harroj

Nё fund, pa fund...
Nё fund, pa fund...
Nё fund, pa fund...

Dhe nga dritarja
Flokёt era mi rrёmben,
Nё syrin tim ka pastёrti,
Nё trupin tim ka qetёsi….

I qetё i ç`lodhur
Tani po ndjehet shpirti im,
Tё bёj ty telefon, sa mall,
Kam pёr ty i dashuri im….

E di, e di
Se mё pret me padurim,
Si zog po fluturoj, e di,
Pa brenga ndjehet shpirti im

DËRGOI:
INFO
Melodia dhe teksti u shkruajt nga vetë këngëtarja.